A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Година пам'яті

У Вікторівському ліцеї відбулася година пам'яті присвячена трагічним подіям у  Бабиному Яру. Бабин Яр став символом підступного, жорстокого, безглуздого винищення безвинних людей незважаючи на вік, стать, національність та інші особливості.

17:18 05.10.2021

"Осінь - чарівниця"

Кожного року в нашому ліцеї проходить конкурс-виставка осінніх композицій “Осінь - чарівниця" серед учнів 1-11 класів. Дякуємо всім за участь у виставці, особливо батькам, які долучилися до ствонення композицій!

17:09 05.10.2021

Виставка

Книжкова виставка до 155- річчя з дня народження видатного історика, громадського та політичного діяча Михайла Грушевського.

20:28 30.09.2021

Руханка!

Ранкова руханка. В здоровому тілі - здоровий дух.

20:17 30.09.2021

Турнір пам'яті Романа Богусевича та Андрія Бойчука

Сьогодні у Вікторівському ліцеї відбувся турнір з волейболу світлої памяті волейболістів Романа Богусевича та Андрія Бойчука. У змаганнях взяли участь команди сіл Комарова, Крилоса, Вікторів-1, Вікторів-2. Перемогу здобула Команда Вікторів-1, за яку грали Роман та Андрій. Призери нагороджені пам' ятними медалями, а переможці -кубком.

21:55 25.09.2021

День здоров'я

17 вересня у Вікторівському ліцеї пройшов "День здоров'я" та свято "Печеної картоплі". На ньому було все: учні підготували цікаву інформацію про картоплю (загадки, прислівя, вірші). Учні 9 класу підготували  рецепти страв з картоплі. Усі були оригінальними і неперевершеними. Додому кожен поніс гарний настрій і чудові, позитивні враження.  А картопелька була смачненька!..

10:19 17.09.2021

Акція "Монетка дітям"

     Наш ліцей бере участь в акції "Монетки дітям", яку організовує Національний Банк України та благодійний фонд "Таблеточки". Усі зібрані кошти надійдуть на допомогу онкохворим дітям. З 17 по 29 вересня 2021року у нашому вестибюлі стоятиме пляшка, в яку усі охочі можуть кидати монети номіналом у 25 копійок. Якщо у вас є такі монети, будь ласка, долучайтеся до акції! Монети номіналом 25 копійок вийшли з обігу майже рік тому, але у багатьох з нас вони й досі лежать у скарбничках без діла. Кожні 25 копійок - це крок назустріч одужанню для онкохворих дітей. Об'єднаймося заради допомоги їм!

09:31 17.09.2021

Велопробіг

  Напередодні 30-ї річниці Незалежності України краєзнавці Вікторівського ліцею здійснили велопробіг по маршруту: Вікторів- Комарів-Крилос-Галич-Залуква-Вікторів із зупинками біля історичних пам'яток Крилоса та Галича. Воля і незалежність України то найцінніший скарб народу нашого. Слава Україні! Героям слава!

09:37 23.08.2021

Свято "Прощавай, початкова школа"

У Вікторівському ліцеї відбулося свято "Прощавай, початкова школо". Дорогі наші випускники! Ось і настав цей святковий день. На вулиці світить яскраве сонце, співають пташки. Час летить невблаганно і змінює усе, що нас оточує. Життєва дорога людини також мінлива і нелегка, несе в життя і сум, і радощі. Усе має початок і кінець. Не можна сказати, що закінчується дитинство наших дітей. Однак нинішній день проводить невидиму межу між дитинством та юністю. Тож дозвольте нам привітати тих, кому присвячується це свято — наших випускників, учнів 4-го класу і благословити на удачу, на гарні успіхи в основній школі. Хай здійсняться всі їхні бажання.

10:11 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора