A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Щира подяка Всеукраїнському громадському центру "Волонтер"

   Вікторівський ліцей щиро дякує  «Всеукраїнському громадському центру «Волонтер» , разом з Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії, Асоціацією когнітивно-поведінкової терапії та за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проєкт «Надання психосоціальної допомоги уразливим дітям, сім'ям та спеціалістам – «ПОРУЧ», Галицькій міській раді та відділу освіти Галицької міської ради за бокс з матеріалами для роботи з дітьми 5-7 років.

18:27 22.11.2022

День Гідності та Свободи

     Сьогодні у Вікторівському ліцеї пройшла лінійками  з нагоди відзначення початку Революції Гідності та з метою увічнення пам’яті Гроїв Небесної Сотні. Революція Гідності – це новий термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року, викликані відходом політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на Європейську інтеграцію та подальшою протидією цьому курсу. Чим була революція для кожного з нас? Для когось прогулянкою, для когось війною. Але в першу чергу Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності.

18:17 22.11.2022

Акція «Смілива гривня»

     Найефективніший спосіб прищепити дітям справжні цінності – залучати їх до проєктів, які їм під силу та які змінюють світ.    Акція «Смілива гривня», мета якої об'єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. Кожен може відправити свою гривню на фронт.

18:44 26.09.2022

«ЗІГРІЙ ВОЇНА-ЗАХИСНИКА».

     Дирекція Вікторівського ліцею висловлює щиру подяку батькам, учням та вчителям за активну участь у благодійному ярмарку на підтримку акції «ЗІГРІЙ ВОЇНА-ЗАХИСНИКА».

19:05 20.09.2022

Благодійний ярмарок "Разом до перемоги"

Долучайся до благодійного ярмарку "Разом до перемоги". Кошти зібрані на ярмарку будуть направлені на виготовлення пічок для воїнів. Запрошуємо всі класні колективи та батьківську громадськість взяти активну участь у солодкій ярмарці. НАБЛИЖАЄМОСЯ ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ, СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ.

10:49 13.09.2022

День знань

    День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги — дороги до знань, до нових звершень. Бажаємо усім вам, дорогі учні на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Успіхів, удачі, здоров'я, терплячості і чудових результатів! Нехай Господь опікується вами щодень і повсюди!

18:52 01.09.2022

«Ми – проти насилля»

     Дитина, коли виростає, стає такою, якими словами ми називали її у дитинстві... Давайте думати перед тим, як щось сказати!

21:40 03.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора