A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

«Ми - за здоровий спосіб життя».

Дата: 03.12.2021 21:12
Кількість переглядів: 286

   Учні 9 класу Вікторівського ліцею підготували інформаційно виховну годину «Ми - за здоровий спосіб життя».

   Усі ми знаємо, який жахливий вплив на здоров’я людини має така шкідлива звичка, як паління. За статистичними даними, більш як половина всіх «курців» свою першу сигарету викурили у віці до 12 років. Тютюнопаління на сьогодні є однією з важливих проблем, від вирішення якої залежить здоров’я населення.

     В останнє десятиліття стрімко збільшується питома вага підлітків, які мають згубні звички. Тютюнопаління є сучасним своєрідним стилем поведінки як серед юнаків, так, на жаль, і серед дівчат. Підлітки не розуміють, що вживання диму кальяну та електронних сигарет також негативно впливає на їх молодий організм, сприяє розвитку цілого ряду захворювань і призводить до передчасної смерті.

    З метою профілактики тютюнопаління та інших шкідливих звичок серед здобувачів освіти, учні 9 класу провели виховну годину на тему: «Ми – за здоровий спосіб життя». Під час виховного заходу акцентувалась увага учнів на фактах, що ілюстрували шкідливий вплив на організм людини тютюнопаління. Здобувачам освіти було запропоновано переглянути електронну презентацію та відеоматеріали .

      

  

          

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора