A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень зарубіжної літератури

       Сила книги безмежна… Без неї людина сліпа. Книга відкриває перед людьми великий світ. Протягом усього життя ми звертаємося до книжки, адже вона – мудрий порадник, який, не вміючи говорити, розповідає про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ.

20:47 02.12.2022

Зупини СНІД, щоб він не зупинив тебе!

Сьогодні, 1 грудня  Всесві́тній день боротьби́ зі СНІДом. Україна залишається в категорії країн з концентрованою стадією епідемії ВІЛ-інфекції, що зосереджена серед окремих груп населення високого ризику інфікування ВІЛ.

10:00 01.12.2022

"Ми не маємо права забути"

     Найжорстокішим злочином жертв комуністичного режиму проти українського народу був голодомор 1932-1933рр. Ця спланована проти українського селянства акція мала ліквідувати основу української нації і національного відродження, зруйнувати незалежні господарства, унеможливити протистояння радянській владі. Головною причиною голодомору була цілеспрямована політика більшовицького керівництва.

11:37 29.11.2022

Безпека на дорозі

    23 листопада, у рамках Тижня безпеки дорожнього руху, у 5 класі (кл. керівник: Братчук М.Д.) відбувся урок на тему: «Безпека на дорозі. Знавець ПДР». У наш час на дорогах України виникають десятки тисяч аварій, у яких гинуть діти та дорослі. Причини дорожньо – транспортних пригод можуть бути різні. Та насамперед це порушення правил дорожнього руху, необережність водіїв і самовпевненість пішоходів. Тому нашим завданням є розповідати і навчати учнів правил дорожнього руху, виховувати культуру поведінки на вулиці, сприяти розвитку навичок поведінки на дорозі.

18:19 23.11.2022

День Гідності та Свободи

    21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу. Учні Вікторівського ліцею - 9 класу, приєднались до відзначення Дня Гідності і Свободи.

19:26 22.11.2022

Вітаємо переможців!

Учні Вікторівського ліцею показали чудові результати у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови та історії.

18:46 22.11.2022

Щира подяка Всеукраїнському громадському центру "Волонтер"

   Вікторівський ліцей щиро дякує  «Всеукраїнському громадському центру «Волонтер» , разом з Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії, Асоціацією когнітивно-поведінкової терапії та за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проєкт «Надання психосоціальної допомоги уразливим дітям, сім'ям та спеціалістам – «ПОРУЧ», Галицькій міській раді та відділу освіти Галицької міської ради за бокс з матеріалами для роботи з дітьми 5-7 років.

18:27 22.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора