A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

Квест "Країна в якій живе добро"

Дата: 30.11.2021 18:44
Кількість переглядів: 276

     Сьогодні учні 9 класу говорили про найважливішу цінність людської душі - про доброту. Кажуть, що весь світ стоїть добром людського серця. Злі та недобрі почуття - пригнічують та нівечать наші душі. А доброта творить, відроджує, лікує… Що людині потрібно для щастя? Звичайно, здоров’я, хороші друзі, щоб рідні довго жили. А ще потрібно, щоб поруч з нами були завжди добрі чуйні люди.

     Що ж таке доброта? Доброта - це уміння співчувати іншій людині, відгукуватися на її горе, яке може спідкати кожного з нас, це милосердя по відношенню до того, хто потребує допомоги, це добре ставлення до всіх людей. Все своє життя, починаючи з дитинства, людина пізнає, що таке «добре», а що таке «погано». Вчені вважають, що кожне почуття людини живе в окремій частині тіла. Добро живе у серці. Покладіть руку на серце, закрийте очі, відчуйте як теплом наповнюються ваші груди, як ваше серце гріє вашу руку...

 

   

         Поспішайте, друзі, робити добро! Нехай ніколи не затьмарить вашу душу зла справа. Хай тепло ваших сердець зiгрiває всіх: і рідних, і друзів, і навіть незнайомих людей. І тоді настане час, коли ви зможете сказати: «Я роблю важливу справу — приношу людям радість!»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора