A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

Тиждень іноземної мови

Дата: 19.11.2021 16:00
Кількість переглядів: 206

     З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти з 15 по 19 листопада у нашому ліцеї проводився «Тиждень англійської мови». Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й із елементами країнознавства.

     Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

    Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

     У понеділок було оголошення план на тиждень. А також конкурс стінгазет "English traditions".

     16 листопада був проведений урок у 11 класі на тему "Пишемо замітку в газету" 

     17 листопада  проведений урок у 3 класі на тему "Зовнішнісь". Також учні 2 класу із задоволення брали участь у створенні лепбуку на ему "Будинок"є

     18 листопада проведений урок у 6 класі на тему "Спорт".

      19 листопада проводився брейн-ринг  «Як добре ви знаєте Великобританію?» між учнями по класах. 

       Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Святкова атмосфера в ліцеї сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів.

       Після проведення тижня були підведені підсумки. Всім учасникам була оголошена подяка, виставлені відповідні оцінки з англійської мови. Вчителі висловили своє задоволення результатом проведення тижня англійської мови, успіхами учнів.

       Отже, проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з англійської мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни. Дякуємо учням ліцею за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі показувати гарні результати!!!

Good luck to everybody !!!

           

  

 

       

            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора