A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

Тиждень зарубіжної літератури

Дата: 02.12.2022 20:47
Кількість переглядів: 30

       Сила книги безмежна… Без неї людина сліпа. Книга відкриває перед людьми великий світ. Протягом усього життя ми звертаємося до книжки, адже вона – мудрий порадник, який, не вміючи говорити, розповідає про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ.

     З 28 листопада по 2 грудня в нашому ліцеї пройшов тиждень зарубіжної літератури. Останнім часом більшість молодих людей почала переорієнтовуватись на матеріальні цінності. Їх приваблюють гроші, бізнес, влада. Та і умови сучасної соціальної нестабільності у всьому світі породжують невпевненість молоді у завтрашньому дні.

      Тому, на сьогодні, актуальним і важливим завданням освітньої системи постає виховання нового покоління, яке буде людяним, милосердним, толерантним, гуманним та орієнтуватиметься на істинні цінності. В умовах трансформації сучасного суспільства проблема формування духовної культури особистості є актуальною.

      Однією із форм роботи, під час проведення тижня є хвилинки спілкування, на яких розглядаються такі теми, як життєві цінності, життєвий вибір, питання дружби, поваги та інші. Така форма роботи є дієвою, дає можливість кожній дитині, враховуючи її життєвий досвід, пройнятися саме тими життєвими компетенціями, які стануть в пригоді у майбутньому.

    

   

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора