A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

Зупини СНІД, щоб він не зупинив тебе!

Дата: 01.12.2022 10:00
Кількість переглядів: 140

Сьогодні, 1 грудня  Всесві́тній день боротьби́ зі СНІДом. Україна залишається в категорії країн з концентрованою стадією епідемії ВІЛ-інфекції, що зосереджена серед окремих груп населення високого ризику інфікування ВІЛ.

      Також сьогодні епідемічна ситуація з ВІЛ-інфекції в Україні знову характеризується зростанням кількості зареєстрованих випадків ВІЛ-інфекції в більшості регіонах України. Катастрофічних перспектив, які нас очікують у майбутньому, можна уникнути лише уважним ставленням до проблеми кожною людиною. В більшій мірі життя людини залежить від навколишнього середовища, тому ми повинні здійснювати профілактичну роботу, для цього у ліцеї відбувся урок-квест на тему “Зупини СНІД, щоб він не зупинив тебе!"

    Теперішня ситуація в Україні характеризується соціально-економічною й політичною нестабільністю, значним спадом виробництва, зниженням рівня життя більшості громадян, поглибленням розшарування населення за рівнем доходів, девальвацією моральних норм і цінностей у суспільстві. І все це загострює проблеми молоді.

     Систематичне дотримання правил здорового способу життя формує у молоді стереотипи поведінки, які мають закріпитися на все життя. Спрямувати вольові зусилля молодих людей на пошук шляхів удосконалення власного здоров’я і моральних цінностей є особливо важливим у наш час.

Ваші знання - можуть захистити Вас!

      

    

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора