A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вікторівський ліцей
Галицької міської ради
Івано-Франківської області

«Ми – проти насилля»

Дата: 03.12.2021 21:40
Кількість переглядів: 333

     Дитина, коли виростає, стає такою, якими словами ми називали її у дитинстві... Давайте думати перед тим, як щось сказати!

     Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

     У межах цієї акції у Вікторівському ліцеї працівниками ювінальної превенції (інспекторкою Оксаною Чіх) була проведена лекція  із учнями. Здобувачі освіти дізналися про словесне, психологічне, фізичне, домашнє, а також економічне насилля. Багато часу було приділино проблемі дитячого булінгу. 

     В сучасному світі проблема насильства попри всі досягнення цивілізації зберігає свою актуальність. Іноді буває, що ми відводимо очі від чужого горя. Забуваємо що найвищою цінністю є людина її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканість та безпека. Тому виховати в собі небайдужість не просто можна, а навіть треба. Збагачуймо свої знання з правової свідомості, вчімося захищати себе від жорстокого та агресивного ставлення інших, повчаймо один одного, допомагаймо долати труднощі і просто будьмо щасливі. 

  

                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора